Wielkanoc bez gotowania z Kocharzem
Przygotowaliśmy specjalne menu, które pozwoli Wam cieszyć się atmosferą świąt bez spędzania wielu godzin w kuchni. Nasze dania od lat goszczą na Waszych wielkanocnych stołach, dlatego w tym roku nie mogło być inaczej.
Jak co roku dania przygotowujemy na świeżo, dlatego zamówienia na catering wielkanocny przyjmujemy do 24 marca.
Po odbiór zamówień zapraszamy w dniu 29 marca od 9:00 do 18:00 na ul. Hubską 44 we Wrocławiu.
Pełna oferta wielkanocna
-
Tartare z estragonem
25,00 zł -
Sos chrzanowy z białym pieprzem
25,00 zł -
Oryginalne Matjasy holenderskie w oleju rzepakowym
20,00 zł -
Ćwikła z świeżo tartym chrzanem
20,00 zł -
Konfitowana biała kiełbasa z czosnkiem i majerankiem
50,00 zł -
Żurek na zakwasie z białą kiełbasą, ziemniakami z ogniska i świeżym majerankiem
48,00 zł -
Sałatka jarzynowa z pieczonymi czerwonymi ziemniakami i domowym majonezem szczypiorkowym
40,00 zł -
Oryginalne Matjasy holenderskie w occie sherry
20,00 zł -
Konfitowane kacze udka z sosem pomarańczowym
85,00 zł -
Kluski śląskie z palonym masłem, szałwią i parmezanem
50,00 zł -
Pasztet z perliczki, kaczki i mangalicy z wędzoną śliwką
70,00 zł -
Pasta z zielonego groszku i oliwek Castelvetrano
30,00 zł -
Chutney
30,00 zł -
ŚNIADANIE WIELKANOCNE zestaw dla 2-4 osób
220,00 zł -
Wegański pasztet z soczewicy de Puy z wędzona śliwką
60,00 zł -
Pesto z czosnku niedźwiedziego
30,00 zł -
Filet z kurczaka sous vide z białym winem i estragonem
90,00 zł -
Eskalopki z polędwiczki z wieprzowiny puławskiej z sałatką z natki pietruszki
80,00 zł -
Filety z selera z sosem pomarańczowym
60,00 zł -
OBIAD WIELKANOCNY zestaw dla 2-4 osób
210,00 zł -
Chrzan tarty
30,00 zł -
Selekcja wędlin z dzika i wieprzowiny puławskiej z korniszonami i musztardą
120,00 zł -
Babka cytrynowa
75,00 zł -
Selekcja oliwek marynowanych z rozmarynem i cytrusami
70,00 zł -
Pasztet z perliczki, kaczki i mangalicy z czosnkiem niedźwiedzim
70,00 zł -
Mazurek z kajmakiem, orzechami i migdałami Marcona
180,00 zł -
Zestaw CIASTA WIELKANOCNE: mazurek, sernik, babka
430,00 zł -
Prosciutto cotto z dżemem z chilli i krwistymi pomarańczami
60,00 zł -
Sernik nowojorski z coulis z owoców leśnych
220,00 zł
Gotowe zestawy na wielkanocny stół
Nasze propozycje na śniadanie wielkanocne
-
Tartare z estragonem
25,00 zł -
Sos chrzanowy z białym pieprzem
25,00 zł -
Pesto z czosnku niedźwiedziego
30,00 zł -
Chutney
30,00 zł -
Ćwikła z świeżo tartym chrzanem
20,00 zł -
Oryginalne Matjasy holenderskie w oleju rzepakowym
20,00 zł -
Oryginalne Matjasy holenderskie w occie sherry
20,00 zł -
Pasztet z perliczki, kaczki i mangalicy z wędzoną śliwką
70,00 zł -
Wegański pasztet z soczewicy de Puy z wędzona śliwką
60,00 zł -
Konfitowana biała kiełbasa z czosnkiem i majerankiem
50,00 zł -
Pasta z zielonego groszku i oliwek Castelvetrano
30,00 zł -
Sałatka jarzynowa z pieczonymi czerwonymi ziemniakami i domowym majonezem szczypiorkowym
40,00 zł -
Żurek na zakwasie z białą kiełbasą, ziemniakami z ogniska i świeżym majerankiem
48,00 zł -
ŚNIADANIE WIELKANOCNE zestaw dla 2-4 osób
220,00 zł -
Pasztet z perliczki, kaczki i mangalicy z czosnkiem niedźwiedzim
70,00 zł -
Chrzan tarty
30,00 zł -
Selekcja wędlin z dzika i wieprzowiny puławskiej z korniszonami i musztardą
120,00 zł -
Prosciutto cotto z dżemem z chilli i krwistymi pomarańczami
60,00 zł -
Selekcja oliwek marynowanych z rozmarynem i cytrusami
70,00 zł
Desery
Nasze propozycje na obiad wielkanocny
-
Konfitowane kacze udka z sosem pomarańczowym
85,00 zł -
Ćwikła z świeżo tartym chrzanem
20,00 zł -
Żurek na zakwasie z białą kiełbasą, ziemniakami z ogniska i świeżym majerankiem
48,00 zł -
Filety z selera z sosem pomarańczowym
60,00 zł -
Kluski śląskie z palonym masłem, szałwią i parmezanem
50,00 zł -
Filet z kurczaka sous vide z białym winem i estragonem
90,00 zł -
Eskalopki z polędwiczki z wieprzowiny puławskiej z sałatką z natki pietruszki
80,00 zł -
OBIAD WIELKANOCNY zestaw dla 2-4 osób
210,00 zł -
Zestaw CIASTA WIELKANOCNE: mazurek, sernik, babka
430,00 zł
Porozmawiajmy!
Organizujesz przyjęcie i potrzebujesz obsługi cateringowej? A może zainteresowały Cię nasze przetwory? Napisz do nas!